Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Informatie over rijlessen en rijscholen

Rijscholen in Nederland


Hoewel Nederland bekend staat als fietsland, is de auto ondertussen ook niet meer weg te denken uit ons leven. Nederlanders leggen ongeveer 97.5 miljard kilometer per jaar af in de auto. Ongeveer de helft van de Nederlanders (44%) gebruikt minimaal vier dagen per week de auto. Een kwart tot een derde doet dit minimaal drie dagen per week. Het is van groot belang dat jij je veilig en zelfverzekerd voelt in de auto als je je rijbewijs hebt gehaald.

Voordat je zelf met de auto in Nederland rond kan rijden, moet je wel eerst je rijbewijs halen. Al meer dan 10 miljoen mensen in Nederland hebben hun rijbewijs gehaald en uit gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat er een toename is van het aantal mensen met een rijbewijs in Nederland. Bij verantwoord leren rijden, is de keuze voor een bepaalde rijschool van groot belang. Veel factoren zijn van invloed op je slaagkans bij een rijschool. Hierbij kan gedacht worden aan het aantal lessen dat gegeven wordt, de instructeurs en de lesmethodes (voor meer informatie, zie 'rijschool').

Vergelijk prijs en kwaliteit

AutorijschoolTarieven.nl geeft daarom het grootste overzicht kwaliteit-/prijsverhouding van alle* rijscholen in Nederland. De ideale hulp om te zien waar je het beste kunt gaan lessen. Alle rijscholen bij jou in de buurt zijn gemakkelijk te vinden en hierop kunnen de slagingspercentages, prijzen en pakketten van verschillende autorijscholen vergeleken worden.


* Nieuwe rijscholen worden vermeld op deze website zodra bij het CBR bekend is wat het slagingspercentage van deze rijscholen is.

Beoordelen rijschool

Heb jij je rijbewijs al gehaald? Laat dan een beoordeling achter en maak kans op een hotelbon voor twee personen, inclusief ontbijt!