Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Slagingspercentage Rijscholen

Ben je op zoek naar een goede rijschool? Dan is het verstandig om de slagingspercentages van verschillende rijscholen met elkaar te vergelijken.

Slagingspercentages verschillen behoorlijk per rijschool. De percentages zijn afhankelijk van het aantal lessen dat gegeven wordt, de instructeurs en de lesmethodes. Ook diversiteit in kandidaten en lesauto's is van invloed op de slagingspercentages. Dat de slagingspercentages erg verschillen, blijkt wel uit het feit dat er rijscholen zijn met een slagingspercentage van 16% – 20%, maar ook rijscholen met slagingspercentages van 76% – 80%.

De juiste keuze voor een rijschool kan je slagingskans dus aanzienlijk verhogen. Informeer daarom naar het aantal eerste examens, het slagingspercentage van de herexamens en de tarieven voor een rijles.

AutorijschoolTarieven.nl geeft het grootste overzicht prijs-/kwaliteitverhouding van alle rijscholen in Nederland. Nieuwe rijscholen worden vermeld op deze website zodra de slagingspercentages van de betreffende rijschool bij het CBR bekend zijn.

Beoordelen rijschool

Heb jij ervaring met een rijschool? Laat jouw beoordeling dan achter bij ons en maak kans op een hotelbon voor twee personen, inclusief ontbijt!