Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Rijschool Arjan Nijhove Rijopleidingen

Adresgegevens

Rijschool Arjan Nijhove Rijopleidingen
Adres Willem van Cleeflaan 1167
2722RG  Zoetermeer
Telefoon 079 888 66 77
Telefoon (alternatief) 06 13 22 80 05
E-mail Neem contact op met Arjan Nijhove Rijopleidingen
Website
Neem nu contact op

Algemeen

Taal
 • Nederlands

Rijbewijstypen

Personenauto
Tarief Onbekend

Statistieken

Slagingspercentage Personenauto Rijswijk

Grafiek wordt geladen...

Slagingspercentage Personenauto Rotterdam

Grafiek wordt geladen...
Meer resultaten tonen

Slagingspercentage Personenauto Leiden

Grafiek wordt geladen...

Slagingspercentage Personenauto Alkmaar

Grafiek wordt geladen...

Beoordelingen van bezoekers

Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen!

Beoordeling toevoegen
 • Léon (6 mrt. 2020 23:25)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 6 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Na bij meerdere rijscholen lessen te hebben gevolgd, waarbij ik bij de voorlaatste maar niet mocht afrijden en bij de laatste wel afreed maar zakte, uiteindelijk beland bij Arjan. Hij was de eerste rijinstructeur die precies zag waar de probleempjes zaten, dit ook aangaf, uitleg gaf en vervolgens die uitleg liet zien in de praktijk. Bijvoorbeeld; waar precies loopt buiten de auto de zichtgrens vd buitenspiegels. Hij was de eerste die het op dit soort manieren aanpakte. Hij was duidelijk en coachte echt op positieve wijze. De andere rijscholen waar ik had gelest waren daar echt minder sterk in. Arjan was ook de eerste rijinstructeur die mij niet het idee gaf dat hij het wel best vond als ik maar zoveel mogelijk rijlessen afnam. Hij had ook oog voor mij, de client. Ik ben hier uiteindelijk dan ook geslaagd. Tot slot was hij toen ik leste bij hem (2010) ook één vd goedkopere rijscholen. Ik raad hem voor de volle 100 procent aan! Als ik hem een cijfer zou moeten geven zou ik twijfelen tussen een 9 en een 10.

 • Jarno van Rhijn (5 feb. 2013 15:53)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 38 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 2 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Ik ben op mijn 23e begonnen met lessen bij Arjan en ben onwijs tevreden over de kwaliteit van Nijhove rijopleidingen. Arjan is een gezellige man die alles op een rustige manier aan je uit legt. Ik heb ook veel gelachen in het verkeer wat de druk enorm van het lessen heeft afgehaald. Daarnaast was het fijn dat hij vrijwel altijd op tijd was en niet te beroerd was om mij overal op te halen. Ik heb in 2 keer mijn rijbewijs gehaald en na de eerste keer wist hij me zo te motiveren dat ik de tweede keer nog zelfverzekerder achter het stuur zat.

  Ik kan Nijhoverijopleidingen aan iedereen aanbevelen. Of je nou een onzeker persoon bent, van een dolletje houd of bij de les gehouden moet worden tijdens de lessen, hij weet er op een goede manier mee om te gaan en het maximale in je naar boven te brengen.

 • Emy (27 apr. 2012 01:12)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 40 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Na een aantal zware lessen, fijne lessen en vooral leerzame lessen, heb ik gisteren in één keer mijn rijbewijs gehaald!
  Zelf had ik er niet altijd evenveel vertrouwen in, maar dankzij de aanmoedigingen van Arjan met zijn nieuwe bmw is het helemaal goed gekomen!
  Ik ben heel blij dat ik hier mijn rijlessen heb gevolgd en kan hem iedereen aanbevelen.

 • Melanie (9 feb. 2012 11:16)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 0 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 3 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Op mijn 18e ben ik meteen begonnen met rijlessen bij Arjan. Arjan wist van te voren dat ik last had van faalangst en heeft mij tijdens mijn lessen goed geholpen met zelfvertrouwen opbouwen.
  Ik zag heel erg op tegen mijn rijexamen en heb deze de derde keer gehaald. Toch heeft hij altijd in mij gelooft en mij aangemoedigd.

  Arjan is een goede leraar met discipline en zorgt ook zeker voor gezelligheid in de auto. Ik kan hem iedereen aanbevelen!

 • Daan van Diemen (10 jan. 2012 16:18)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 39 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Ik ben op vrij late leeftijd begonnen met rijlessen. Ondanks dat ze zeggen dat je het op oudere leeftijd moeilijker leert, heeft mijn instructeur er voor gezorgd dat ik het in één keer heb gehaald.
  Hij kan soms streng zijn, maar dat was dan voor mijn eigen bestwil. Kort samengevat: een strenge, duidelijke, oprechte, betrouwbare en vriendelijke instructeur met een top wagen!

 • Dani (30 aug. 2010 12:29)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 16 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Ik ben op mijn 18e gelijk begonnen met rijlessen. Ik woonde toen in Groningen. Mijn theorie in één keer gehaald en vervolgens na 25 rijlessen mijn eerste examen. Ik was niet geslaagd. In het totaal heb ik toen drie keer afgereden, maar het wilde niet lukken. Door deze ervaring heb ik behoorlijke faalangst opgebouwd. Autorijden ging prima, maar afrijden zag ik zo tegenop.
  Drie jaar later wilde ik het toch nog een keer proberen en via internet kwam ik bij Arjan terecht. Hij is een hele fijne, gezellige maar ook strenge rijleraar. Hij weet alles goed uit te leggen en geeft je een rustig gevoel. Na het voor de tweede keer behalen van mijn theorie (want de eerste was verlopen) en ongeveer 16 lessen mocht ik afrijden. Ik zag er erg tegenop, tot het moment dat ik de auto startte. Toen realiseerde ik me dat ik er eigenlijk gewoon klaar voor was. Hoewel het niet vlekkeloos ging ben ik wel geslaagd. Ik ben heel blij met de lessen van Arjan en kan hem bij iedereen aanbevelen!