Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Rijschool A.R.S. Amstelveen Rijbewijs Service

Adresgegevens

Rijschool A.R.S. Amstelveen Rijbewijs Service
Adres Westhove 290
1187DB  Amstelveen
Telefoon 06 38 11 51 11

Algemeen

Taal
 • Nederlands

Rijbewijstypen

Personenauto
Tarief Onbekend

Statistieken

Slagingspercentage Personenauto Amsterdam

Grafiek wordt geladen...

Slagingspercentage Personenauto Rotterdam

Grafiek wordt geladen...

Beoordelingen van bezoekers

Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen!

Beoordeling toevoegen
 • C.K (9 sep. 2019 18:43)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: **
  Lesuren: 20 Kwaliteit instructie: **
  Examens: 0 Kwaliteit lesvoertuig: **

  Toelichting:
  Hele slechte rijschool. Ik heb een Pakket van 25 rijlessen bij spoedrijles ook wel bekend als A.R.S. Amstelveen rijbewijs service afgenomen. Na bijna 1 jaar verder, bijna geen stap vooruit gekomen. Om de volgende punten raad ik deze Rijschool af:

  1. Burak B. Komt zijn afspraken niet na. En zegt vaak lessen af. Op zich is er niks mis mee dat je een keer kan afzeggen, maar niet als het consequent en vaak gebeurt. Je hebt een eigen bedrijf, die verantwoordelijkheid naar leerlingen toe moet je hebben.
  2. Hij liegt over bepaalde dingen. Tot 2x keer toe zou hij me rijexamen hebben geboekt en bij nader navraag bij CBR bleek het helemaal niet zo te zijn. Zelf een mail gekregen dat er geen boekingen op me naam stonden. En je krijgt direct een mail Als er geboekt is. Niks daarvan. Pas 1 maand later is bij herhaaldelijk bellen naar Burak dit gebeurt.
  3. Daarnaast heb ik een aantal dingen niet geleerd, die ik wel had moeten leren en die in Principe gevraagd worden tijdens het examen. Dingen zoals bijzondere manouvres en evt. Rijden met navigatiesysteem.
  4. Het aantal lessen blijft ontransparant en ik heb nog een aantal lessen van hem tegoed.
  5. Hij wilde pas het examen boeken als ik meer lessen bij hem afnam. Terwijl het examen in het Pakket zit en ik ervoor betaalt heb. Heel raar.
  6. Overigens moet je je afvragen of die herkansing wel gratis is. Als je zoveel lessen erbij hebt geboekt, heb je allang het rijexamen betaalt. Niets is gratis op deze wereld.
  7. Tussen de rijlessen zaten er veel teveel tijd tussen soms 1 maand en het ergste geval was 5 maanden. Voelde me Zo aan het lijntje gehouden en bedrogen. En ik maar bellen. Hij totaal geen contact met me proberen te zoeken. Me geld gewoon verloren aan deze Rijschool!!
  8. Ik krijg nog me geld terug van hem voor het examen die ik niet heb afgenomen en aantal lessen die ik niet heb gehad. Ik wacht nog steeds op me geld!!

  Kortom ik raad deze Rijschool zeker af.