Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Auto- en Motorrijschool Wegwijs V.O.F.

Adresgegevens

Rijschool Auto- en Motorrijschool Wegwijs V.O.F.
Adres Kanaalstraat 18
5691NC  Son en Breugel
Telefoon (0499) 47 29 17
Telefoon (alternatief) 06 21 87 44 38
E-mail Neem contact op met Auto- en Motorrijschool Wegwijs V.O.F.
Website
Neem nu contact op

Algemeen

Taal
 • Nederlands

Rijbewijstypen

Motor
Tarief Onbekend
Personenauto
Tarief Onbekend

Statistieken

Slagingspercentage Personenauto Eindhoven

Grafiek wordt geladen...

Slagingspercentage Motor Eindhoven

Grafiek wordt geladen...

Beoordelingen van bezoekers

Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen!

Beoordeling toevoegen
 • Nenemba (15 nov. 2017 21:54)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *
  Lesuren: 6 Kwaliteit instructie: **
  Examens: 9 Kwaliteit lesvoertuig: *

  Toelichting:
  Opzoek naar een rijschool waar je word GESLAGEN bij een fout , er heftige RACISTISCHE opmerkingen worden gemaakt en waar er flink tegen je word GESCHREEUWD?

  Dan is WEGWIJS VERKEERSOPLEIDING In Culemborg de perfecte rijschool voor jou!

  Lees mijn recensie voor meer info

  GRAAG DELEN

  HELE SLECHTE ERVARING
  Instructeur

  - SLAAT je met een slipper op het moment dat je " niet op let " of " niet luistert " . Dit gebeurde mij in mijn 3e rijles . Ik keek hier volgens hem niet voldoende over mijn schouder , hij vond daarom dat hij het recht had om mij een klap te geven met een sipper op mijn schouder. En dit was geen zachte tikje maar een best harde klap. Toen ik hem hier op aan sprak vertelde hij mij dat hij dat mocht omdat hij de baas was in de auto

  - DISCRIMINEERD .
  Ik heb vernomen van verschillende kennissen en uit eigen ervaring dat hij ernstige rassistische uitspraken doet . Bijvoorbeeld : " oh rij hem maar aan , het is toch maar een marokaan " " atijd die kut turken " ( dit ging om jongetjes onder de 6 die over straat rende ) Toen ik hem hier op aan sprak vertelde hij mij Dat het niet erg is omdat al zijn turkse en marrokaanse ( buitelandse ) klanten en vrienden dit nier erg vonden en hier om konden lachen . Dus hij mocht dat gwn zeggen. En dat hij in zijn carriere altijd al last heeft gehad van alochtonen dus hij mag dat zeggen .

  - SEKSISME
  op het moment dat er een vrouwlijke bestuurder een te grote bocht nam vertelde hij mij " ja , vrouwen kunnen niet rijden en doen altijd dit soort dingen " Ten eerste ben ik een vrouw dus snapte ik niet helemaal waarom hij dit tegen mij zei En toen ik hem hier op aansprak vertelde hij dat vrouwen gewoon slechter kunnen rijden . En hij vond hier ook weer dat hij dit gewoon mocht zeggen .

  - SCHREEUWT
  Van af les 2 schreeuwt hij heel erg hard en geeft hij onduideijke aanwijzingen in slecht te verstaan Nederlands en op een veel te harde toon . Hij is dus niet duidelijk waar door je fout gaat handelen . Dit is weer een reden om harder en meer te schreeuwen en zo gaat het door
  - ONDUIDELIJK
  Spreekt nederlands met een accent en spreekt en articuleerd totaal niet duidelijk ( je zal het wel horen aan de telefoon ) En dit veroorzaakt veel misverstanden .

  Dit zijn over het algemeen mijn ervaringen maar ik heb veel bevestiging gehoord van kennissen en vrienden over dit gedrag.

  Ik ben hierdoor ook na mijn 5e rijles gestopt Voor de rest is het een prima rijschool als je geen problemen hebt met de bovestaande informatie .
  Ik hoop dat ik u voldoende voor af heb geinformeerd zodat u dit niet zelf hoeft te ervaren als dit gedrag niet is wat u wilt