Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Auto- en Motorrijschool Nico Deen

Adresgegevens

Rijschool Auto- en Motorrijschool Nico Deen
Adres Eeltje Halbertsmastraat 19
8442EP  Heerenveen
Telefoon (0527) 85 28 23
Telefoon (alternatief) 06 50 86 79 69
E-mail Neem contact op met Auto- en Motorrijschool Nico Deen
Website
Neem nu contact op

Omschrijving

Algemeen

Taal
 • Nederlands

Rijbewijstypen

Personenauto
Tarief Onbekend
Recente resultaten
Heerenveen
Aantal eerste examens afgenomen 28-40
Slagingspercentage eerste examen 79-79%
Slagingspercentage herexamen 92-92%

Statistieken

Slagingspercentage Personenauto Heerenveen

Grafiek wordt geladen...

Slagingspercentage Personenauto Emmeloord

Grafiek wordt geladen...
Meer resultaten tonen

Slagingspercentage Personenauto Hoorn

Grafiek wordt geladen...

Beoordelingen van bezoekers

Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen!

Beoordeling toevoegen
 • Nico Deen (23 jan. 2017 14:51)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: ***
  Lesuren: 0 Kwaliteit instructie: ***
  Examens: 0 Kwaliteit lesvoertuig: ***

  Toelichting:
  Graag wil ik even reageren op het bericht van Aysenur.

  Ik heb het met verbazing gelezen. Deze dame heeft voordat ze bij mij kwam rijden ook bij andere rijscholen gereden en zij bleek een notoire wanbetaler te zijn. Daar ben ik helaas ook achter gekomen.

  Zij wilde alleen maar examens doen en het liefst niet of zo weinig mogelijk lessen. Ik had al aangegeven dat ze er niet klaar voor was, maar ze wilde per sé voor haar vakantie examen doen. Toen is ze dus gezakt.

  We hebben toen afgesproken dat ze meer zou gaan lessen, dit was ook het advies van de examinator, en examen doen als ze er klaar voor was.
  Ik heb toen een examen gepland en de lessen tot het examen ingepland. Ze heeft bijna alle lessen geannuleerd omdat ze een zere arm had. Ondertussen zag ik haar regelmatig met de "zere arm" door Heerenveen heen fietsen, ik bedoel maar.

  Dat was dan ook de reden dat ik het herexamen geannuleerd heb.

  Afspraken over de betaling kwam ze niet na en uiteindelijk heb ik mijn geld via een incassobureau moeten innen.

  Jammer dat je dan later een berichtje zoals hier boven ziet staan, nog even een trap na krijgen.

 • Aysenur (10 sep. 2014 17:55)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: ***
  Lesuren: 30 Kwaliteit instructie: *
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: ****

  Toelichting:
  Ik heb ongeveer 30 lessen gevolgd bij Nico Deen en ik ben er niet tevreden over.

  Na een aantal lessen heb ik de ttt gedaan. Na afloop van de toets kreeg ik verbeterpunten te horen van de examinator, waarvan Nico beweerde dat hij mij dat al eerder verteld had, wat dus niet waar was. De lessen erna hebben wij ook niet bij mijn fouten stil gestaan, terwijl ik dat wel graag wilde. Ik heb het idee dat wij zomaar even hebben rondgereden ipv dat ik echt iets heb geleerd. Veel instructie kreeg ik dus niet.
  Kort voordat ik op vakantie zou gaan, heb ik het praktijkexamen gedaan. Op zijn 'eigengemaakte leskaarten' had ik weinig fouten, maar alsnog ben ik gezakt. Dat vind ik ook vaag. Ik heb heel vaak zelf moeten vragen wat ik anders moet doen en wat ik beter kan doen, want anders werd het mij niet verteld. En vaak wanneer ik dat vroeg werd er gezegd; je hebt goed gereden blijf zo doorgaan. Het werd mij dus niet duidelijk uitgelegd.
  Tijdens het rijden praatte hij ook graag over zijn privé-leven. Kletsen tijdens het rijden is natuurlijk niet erg, maar ik zit er ook weer niet op te wachten om al zijn dates aan te horen die hij de afgelopen dagen heeft gehad..
  Ook was het betalen van de lessen een probleem. Nadat ik terug was van mijn vakantie had ik het geld overgemaakt en een berichtje naar Nico gestuurd om te vragen of hij het geld binnen had gekregen en om te laten weten dat ik nog niet kon lessen vanwege mijn arm dat in verband zat. Ik kreeg geen antwoord op mijn bericht, maar ik heb ongeveer een week later wel een herinnering toegestuurd gekregen en ik werd ook nog gebeld door hem. Hij beweerde dat hij mijn bericht niet had ontvangen en zei dat ik wel kan controleren of het berichtje wel is binnen gekomen of niet. Dat doe ik sowieso altijd en het berichtje was gewoon afgeleverd. Hij vond het ook vaag dat ik niet kon rijden, terwijl ik de reden hiervan had verteld. Mijn herexamen was al aangevraagd, dus ik moest beginnen met lessen wat dus niet mogelijk was. Toen werd ik zomaar beschuldigd over het 'niet overmaken van het geld' en 'niet nemen van lessen'.. Hoe graag ik ook wilde lessen, met pijn in je arm is dat natuurlijk niet fijn en met verband eromheen is het ook niet te doen.
  Na het weekend vroeg ik hem weer of hij het geld wel of niet had ontvangen. Daar kreeg ik weer geen antwoord op. Ik heb gebeld met de bank en die hebben gezegd dat het allemaal wel goed was gegaan, maar ondertussen krijg ik wéér een herinnering toegestuurd en ik had nog steeds geen antwoord op mijn bericht.
  Zoals ik eerder al zei had ik weinig verbeterpunten en fouten op zijn 'eigengemaakte leskaart'. Ik was al klaar om examens te doen, maar hij vond ineens wel dat ik nog 5 à 10 lessen moest gaan nemen voor het herexamen. En dit binnen twee weken. Omdat ik niet kon rijden heeft hij mijn herexamen, zonder overleg, afgezegd. Geen antwoord op mijn berichten, niet overleggen maar wel herinneringen toesturen vond ik allemaal heel vaag en dit heb ik ook aangegeven. Nou toen had hij mij berichtje opeens wel ontvangen en kreeg ik er antwoord op. Zijn antwoord was dat ik maar een andere rijschool moest gaan zoeken.. Kortom ik heb er zelf heel veel gedoe aan gehad, ik kreeg geen antwoord op mijn berichten, er werd niet overlegd, maar als ik vraag waarom mijn herexamen is afgezegd word er mij verteld dat ik maar een andere rijschool moet gaan zoeken. Nou prima, maar Nico maakt dus niet af waar hij mee begonnen is en ik ben ook de heletijd beschuldigd van dingen die onterecht waren. Het kan gebeuren dat je het geld niet op je bank hebt gezien, maar accepteer je eigen fout dan ook als je eroverheen hebt gekeken. En dat ik word beschuldigd omdat ik niet kan rijden vanwege mijn arm kan ik ook niet begrijpen. Al helemaal dat mijn herexamen wordt afgezegd zonder overleg. Alles ging dus heel vaag met deze rijschool, helaas. Ik zal daarom ook niet aanraden om bij Nico te gaan lessen.