Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Autorijschool Anne-Marie De Beer

Adresgegevens

Rijschool Autorijschool Anne-Marie De Beer
Adres Burgemeester Vogelslaan 6 A
5595XH  Leende
Telefoon (040) 206 15 01
Telefoon (alternatief) 06 23 62 06 50
E-mail Neem contact op met Autorijschool Anne-Marie De Beer
Website
Neem nu contact op

Algemeen

Taal
 • Nederlands

Rijbewijstypen

Personenauto
Tarief Onbekend

Statistieken

Slagingspercentage Personenauto Weert

Grafiek wordt geladen...

Beoordelingen van bezoekers

Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen!

Beoordeling toevoegen
 • Anoniem (8 jan. 2015 15:51)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 30 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Ik heb van Anne-Marie rijles gehad en ben zeer tevreden. Ze geeft op een duidelijke manier rijles en als je iets niet begrijpt legt ze het graag nog een keer uit. Er werd vaak gelachen in de auto maar er werd altijd serieus naar mijn rijden gekeken. Ze werd nooit boos ook al maakte ik domme fouten. Ze noemde het ook geen fouten maar leermomenten. Toen ik op examen ging had ik zoveel vertrouwen dankzij haar dat ik gewoon in 1 keer slaagde. Dank je wel Anne-Marie voor je prettige manier van rijles geven en ik wens je nog heel veel kandidaten toe.
  P.s ik had eerder bij een andere rijschool gelest maar van die mevrouw kreeg ik alleen maar te horen wat ik FOUT deed, en nooit wat ik goed deed. Anne-Marie zei al dat ze niet met complimentjes strooide maar als iets echt goed ging liet ze dat ook duidelijk merken. Natuurlijk zei ze ook als er dingen niet goed gingen maar ze werd nooit boos en zei altijd : dit vergeet je nooit meer, dit doe je nooit meer fout, dit is een leermoment. Echt tevreden !

 • Rick (22 mrt. 2013 18:52)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *
  Lesuren: 40 Kwaliteit instructie: *
  Examens: 0 Kwaliteit lesvoertuig: ***

  Toelichting:
  Ik reed vandaag achter Anne-marie zelf, zonder leerling dus. Ze zou absoluut niet bevoegd moeten zijn om les te kunnen geven. Ze maakte 5 fouten waarop je finaal zakt op je examen,in de 3 kilometer dat ik achter haar reed. Eerst was ze een vrachtwagen aan het bumperkleven, daarna probeerde ze de vrachtwagen in te halen terwijl deze bezig was met afslaan naar links. Ze gaf geen voorrang bij een wegversmalling, reed met 50 over 2 onoverzichtelijke gelijkwaardige kruispunten. En reed 60 op een 30 kilometerweg, waarop ze de springbulten met 40 per uur nam.
  Deze rij-instructice hoort geen mensen te kunnen mogen opleiden. Of is dit nou het nieuwe rijden?

  Mvg,
  Rick