Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Autorijschool Atteveld

Adresgegevens

Rijschool Autorijschool Atteveld
Adres Carillonlaan 94
3438RJ  Nieuwegein
Telefoon (030) 605 22 15

Algemeen

Taal
 • Nederlands

Rijbewijstypen

Personenauto
Tarief Onbekend

Statistieken

Slagingspercentage Personenauto Utrecht

Grafiek wordt geladen...

Beoordelingen van bezoekers

Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen!

Beoordeling toevoegen
 • Thomas (7 jun. 2016 09:22)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 20 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 2 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Een erg relaxte ervaren rijinstructeur.
  Flexibel, gezellig en goed in communicatie. Zeker een aanrader.

 • Jonathan (19 jun. 2013 11:46)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: ***
  Lesuren: 0 Kwaliteit instructie: ***
  Examens: 0 Kwaliteit lesvoertuig: ***

  Toelichting:
  Jeroen hieronder kijkt blijkbaar ook niet goed want hierboven zie je het slagingspercentage staan op 1e examen 46 - 50% daarnaast zie je het aantal examens erbij staan. Hieruit blijkt dat het aantal laag is en dat daarbij het slagingspercentage de helft is. Dus met andere woorden deze rijschool Atteveld presteert onder de maat in vergelijking met andere rijscholen. Dit heb ik vernomen van verschillende kennisen in Nieuwegein.

  Kies voor een rijschool met een hoog aantal examens en hoog slagingspercentage...

  Daarnaast is het belangrijk dat je ook op tijdstippen lest die gelijk zijn aan je mogelijke examen. Alleen 's avonds lessen en daarna examen in de spits overdags is niet representatief. Hoe goed je het ook kunt overbrengen op een ander.

  De concurrentie tussen rijscholen is inderdaad moordend aangezien rijscholen door subsidie regelingen als paddestoelen uit de grond schieten. Kies dus op basis van objectieve feiten en kijk goed op de site van het CBR.

 • jeroen (2 apr. 2013 13:50)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: ***
  Lesuren: 0 Kwaliteit instructie: ***
  Examens: 0 Kwaliteit lesvoertuig: ***

  Toelichting:
  Ben hier even om te reageren op de reactie van michel want ik ben zelf in overweging om mij rij lessen hier te gaan volgen.Helaas kan ik michel terleurstellen in zijn reactie want als je op de website van het cbr kijkt zie je juist dat de slagings percentage bij deze rij school juist heel erg hoog is 90-100% slaag percentage lijk mij erg hoog ten zij michel een belg is en lezen nog steeds moeilijk is voor hem.


  Blijkbaar rijd hij net zo slecht als hij commentaar achter laat op deze website en heb de instructeur waarschijnlijk niet verder met hem gewild vanwege zijn slechte rij kunsten. Of iemand het fulltime doet of na zijn werk doet er verder niet toe gaat erom dat de rij instructeur het op iemand kan over brengen dat is bij jou duidelijk niet gelukt. Natuurlijk zal een andere rij school zeggen dat ze er bij deze rij school er niks van kunnen want die moet ook aan zijn eigen belangen denken om de concurrent af te slaan.

 • Harry Vernooy (6 jul. 2011 19:46)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 40 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Wat gek die anonieme negatieven reactie zeker mensen die snel hun rijbewijs willen halen . Al onze kinderen haalde bij Atteveld hun rijbewijs 2 stuks in 1 x . Ze rijden erg netjes , veilig en vooral defensief , belangrijker nog ze laten zich door niemand opjagen . Onze dochter rijdt momenteel zelf in spanje net na behalen van haar rijbewijs kieurig door smalle straatjes druk verkeer steile hellingen , Jan knap gedaan hoor wanr deze laatste is behoorlijk eigenwijs hahah.

 • Michel (30 jun. 2009 12:16)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *
  Lesuren: 20 Kwaliteit instructie: **
  Examens: 2 Kwaliteit lesvoertuig: ****

  Toelichting:
  Begonnen bij deze rijschool en geeindigd bij een andere rijschool in Nieuwegein met het succesvol behalen van het rijexamen.

  Deze man doet het parttime erbij naast zijn reguliere baan. Gevolg je rijdt op tijdstippen dat je geen examen moet afleggen, het programma is onvolledig, geconstateerd door de andere rijschool. Kortom zonde van je geld, ga op zoek naar een rijschool die het fulltime doet en weet waar ze mee bezig zijn. Kijk hiervoor bij het slagingspercentage bij het cbr. En trek je conclusie!

 • Frits Attevelt (16 jun. 2009 16:23)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 0 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 3 Kwaliteit lesvoertuig: ****

  Toelichting:
  Mijn dochter en twee zoons hebben les gehad en zijn allen in één keer geslaagd. Zij hebben ontzettend veel plezierige lessen bij hem gevolgd en heel belangrijk was de persoonlijke benadering en aandacht. Ook was de leraar flexibel met de afspraken. Ook lag de prijs beneden het normale niveau.
  Ben het daarom helemaal niet eens met de mening van "anoniem".
  Het is wel makkelijk kritiek te spuien onder de naam anoniem terwijl mijn kinderen hele ander ervaringen hebben.

 • Anoniem (1 apr. 2009 22:05)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: ***
  Lesuren: 30 Kwaliteit instructie: *
  Examens: 3 Kwaliteit lesvoertuig: ****

  Toelichting:
  Zeer slechte rijschool