Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Autorijschool Blijbewijs

Adresgegevens

Rijschool Autorijschool Blijbewijs
Adres Kerkstraat 4A
2242HG  Wassenaar
Telefoon 06-34585049

Algemeen

Taal
 • Nederlands

Rijbewijstypen

Personenauto
Tarief Onbekend

Statistieken

Slagingspercentage Personenauto Leiden

Grafiek wordt geladen...

Beoordelingen van bezoekers

Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen!

Beoordeling toevoegen
 • Laurens (19 apr. 2014 19:04)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 30 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: ****

  Toelichting:
  Zeer goede rijschool! Wel veel lessen gehad, maar dit lag aan mijzelf. Ik heb te laat mijn theorie aangevraagd. Nadat ik mijn theorie heb gehaald heeft Lucien METEEN mijn praktijk aangevraagd. Ook ik slaagde in 1 keer. Zoals vele andere die dat ook presteerde bij Blijbewijs. Dit komt door het goede kwaliteit van de lessen. Wat betreft het bericht van Anja: Pure onzin! Als je iemand in een negatief daglicht probeert te zetten, kom dan met goede argumenten. Kom niet met argumenten die zo uit je duim zijn gezogen! Ik zeg: Kies voor Blijbewijs want daar word je heel blij van!!

 • Anja (27 jan. 2014 18:13)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: **
  Lesuren: 52 Kwaliteit instructie: *
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: ****

  Toelichting:
  Ik heb slechte ervaringen met autorijschool Blijbewijs (instructeur: Lucien Tower). Door zijn slechte planning en onachtzaamheid ben ik noodgedwongen ver over mijn pakket heengegaan (ik heb hem hier zelf op moeten attenderen) en heb ik bepaalde vaardigheden pas een aantal uren vóór het examen aangeleerd. Omdat hij vanuit zijn emotie handelt, is de sfeer in de auto geregeld snauwerig en gespannen, en hij is ongeduldig en intimiderend door zijn dwangmatige gedrevenheid om per se alle kandidaten in één keer te laten slagen. Kijk dus niet alleen naar het CBR-slagingspercentage, want lessen bij Blijbewijs kosten je al snel meer geld (en stress) dan gepland.