Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Autorijschool "No Problem"

Adresgegevens

Rijschool Autorijschool "No Problem"
Adres Wessel Ilckenstraat 16
3069ZB  Rotterdam
Telefoon (010) 456 20 76
Telefoon (alternatief) 06 51 16 73 96

Algemeen

Taal
 • Nederlands

Rijbewijstypen

Personenauto
Tarief Onbekend

Statistieken

Slagingspercentage Personenauto Rotterdam

Grafiek wordt geladen...

Beoordelingen van bezoekers

Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen!

Beoordeling toevoegen
 • Frank (13 jan. 2010 09:05)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 30 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 1 Kwaliteit lesvoertuig: ****

  Toelichting:
  Kreeg het adres van Johan (rij-instructeur No Problem) via een vriend.
  Het was wel wat om voor mij, gezien het feit dat ik niet in Rotterdam woon, maar al met al prima te doen door af te spreken bij Rotterdam Centraal.
  Vooral het wennen aan de auto word heel goed geleerd. Bij andere rijscholen (heb o.a. proeflessen gevolgd bij Cum Laude en Drechtsteden) moet je direct alles gaan doen en bij Johan krijg je gewoon elke les een onderdeel erbij.
  Zo raak je niet meteen in de stress maar wen je geleidelijk aan de auto en het kijken en gebruiken van de spiegels. Johan is een geweldige instructeur en maakt het complete lesuur vol (lesuur = 50 minuten), in plaats van tussendoor nog een bakje koffie of een sigaretje te nuttigen (zoals ik andere rijscholen vaak zie doen bij het tankstation). Meestal heb je 2 x 50 minuten achter elkaar. Na een les of 10 is het lachen met Johan (en dat doe je vaak hoor!) wel een beetje over want dan is het echt knallen voor je examen. Juist omdat Johan je in die periode wat onder druk zet kun je echt laten zien dat je het wil en kan. Ik heb een hoop mogen leren in de 15 Lessen van 1 uur en 40 minuten en heb er in de praktijk al een hoop aan gehad. Heb nu bijna een jaar mijn rijbewijs en al een kleine 35.000 km gereden. Het examen heb ik gelukkig in één keer mogen behalen, uiteraard mede door het beleid van Johan.

  Een ware aanrader. Op ééntje na zijn alle mensen die ik ken, en bij hem hebben les gereden, in één keer geslaagd (die ene persoon in twee keer)