Zoeken op:

Vestigingsplaats
Postcode
Rijschoolnaam
Examenplaats

Rijschoolhouders

Inloggen Aanmelden

Haaglandia Autorijschool

Adresgegevens

Rijschool Haaglandia Autorijschool
Adres Burgersdijkstraat 49
2522WD  Den Haag
Telefoon 06 57 25 00 55
E-mail Neem contact op met Haaglandia Autorijschool
Website
Neem nu contact op

Omschrijving

Lessen worden gegeven in een bijzondere mooi staat Golf 5

Algemeen

Talen
 • Engels / English
 • Arabisch / العربية
 • Nederlands

Rijbewijstypen

Personenauto
Tarief € 28,- per 60 minuten (€ 28,- per uur)
Recente resultaten
Rijswijk
Aantal eerste examens afgenomen 20-74
Slagingspercentage eerste examen 35-35%
Slagingspercentage herexamen 30-30%
Zoetermeer
Aantal eerste examens afgenomen Geen
Slagingspercentage eerste examen Geen examens
Slagingspercentage herexamen Geen examens

Statistieken

Slagingspercentage Personenauto Rijswijk

Grafiek wordt geladen...

Slagingspercentage Personenauto Leiden

Grafiek wordt geladen...
Meer resultaten tonen

Slagingspercentage Personenauto Goes

Grafiek wordt geladen...

Slagingspercentage Personenauto Barendrecht

Grafiek wordt geladen...

Slagingspercentage Personenauto Zoetermeer

Grafiek wordt geladen...

Beoordelingen van bezoekers

Heb je bij deze rijschool les gehad en wil je je ervaringen delen? Klik op de knop hieronder om een beoordeling te plaatsen!

Beoordeling toevoegen
 • Jerrel (26 jun. 2019 11:08)
  Cursus: Personenauto Algemene indruk: *****
  Lesuren: 24 Kwaliteit instructie: *****
  Examens: 2 Kwaliteit lesvoertuig: *****

  Toelichting:
  Over Ahmed en Autorijschool Haaglandia.....

  Waar te beginnen? Gewoon bij het begin.

  Mijn eerste proefles met Ahmed was meteen raak. Met zijn doortastendheid en uitstekende mensenkennis, zijn wij begonnen aan een flitsende start. Ahmed wist direct wat voor vlees hij in de kuip had en wist ook precies wat hij ermee moest doen. Hij is een intelligente man, met een giganstisch hart. Hij gunt men het allerbeste en jij als zijn leerling, heeft het sowieso goed.

  Zijn geduld en kalmte brengen een heleboel rust in de auto. Maar wanneer hij streng moet zijn, zal hij zeker ingrijpen, met gepast beleid uiteraard. Hij heeft mij nooit verkeerd aangesproken of behandeld, sterker nog, hij start vanaf de eerste les met het opbouwen van een vriendschap. Hij doet er alles aan om zijn leerlingen op hun gemak te stellen en ervoor te zorgen dat ze in een zo ontspannen mogelijke omgeving leren autorijden. Hij vroeg me ook elke keer of het zo goed was en of er dingen zijn die hij anders moest zeggen of uitleggen. Bood zijn excuses aan als hij voor zijn gevoel te streng was geweest.

  Door persoonlijke omstandigheden heb ik onze lessen halverwege het pakket moeten pauzeren. In het daarop volgende (om en nabij) half jaar dat ik niet meer kwam lessen, is hij contact blijven houden en blijven motiveren om weer door te gaan en de boel weer op te pakken. Mijn pleegzoon is halverwege mijn lesperiode, begonnen met lessen. De chemie die tussen de 2 ontstond was prachtig. Ahmed zorgde voor hem en leerde hem autorijden, alsof het zijn eigen zoon was. Zo is hij van die jongen gaan houden als een zoon, net zoals ik van hem ben gaan houden als een broer.

  Ahmed zorgt er altijd voor dat de ritjes plezierig zijn. Dit zodat je gemotiveerd bent, om de volgende les zeker te komen! Zijn lessen staan garant voor liefde, begrip, geduld en een goeie dosis humor. Als je iemand zoekt die minimaal deze eigenschappen bezit, kan ik me bijna niet voorstellen dat er een betere op de markt te vinden is.

  Kortom: zoek je iemand die je helpt bij je angsten, onzekerheden of welke problemen dan ook, die je zou kunnen hebben met autorijden, dan is Ahmed de MAN! Heb je al deze problemen niet, maar wil je wel je rijbewijs halen: neem dan een spoedcursus bij deze man en luister goed naar hem, dan zal je zeker binnen de kortste keren slagen.

  Als laatste, zei Ahmed dit gisteren tegen mij: Als ik mijn leerling niks leer tijdens de rijles, dan is het lesgeld haram(niet rein). Deze man geeft geen les omdat hij er brood op de plank mee moet leggen. Nee deze man geeft rijles om mensen te helpen. Tuurlijk moeten er ook centjes verdiend worden, maar zijn insteek is je medemens helpen leren!

  Ahmed broer! Ik ga de ritjes met je missen! Maar weet dat je er een vriend voor het leven bij hebt!